Tietosuojakäytäntö

Millaista tietoa keräämme?

Keräämme sähköpostiosoitteita uutiskirjeemme tilaamista ja E-klubimme jäsenyyttä varten. Henkilökohtaisia tietoja – kuten nimi, postiosoite, puhelinnumero – kerätään, kun E-klubimme jäsenyys luodaan tai osallistuttaessa johonkin kilpailuistamme tai järjestämistämme kampanjoista.

Kuinka käsittelemme tietojasi?

Kun tilaat uutiskirjeemme, osallistut kilpailuun tai liityt E-klubiimme, tullaan antamasi tiedot säilyttämään Lafayette Radio AB:n palvelimilla.

Huolehdimme vastuullisesti kaikista henkilötiedoista – kuten nimi, osoite tai sähköpostiosoite – jonka annat meille tilatessasi uutiskirjeemme tai liittyessäsi E-klubiimme osoitteessa www.lafayette.se.

Nämä tiedot pidetään Lafayette Radio AB:n sisällä ja ruotsalaisen henkilötietolain (PuL) mukaisesti.Lafayette Radio AB säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi PuL:n mukaisesti.

Käytämme MulitNetiä ja MailChimpia uutiskirjeessämme, jolloin sähköpostiosoitteesi säilytetään heidän palvelimillaan vain meidän käyttöämme varten.

Kuinka käytämme tietojasi?

Sähköpostiosoitettasi käytetään välitettäessä sinulle tietoa Lafayetten toiminnasta ja tuotteistamme.

Henkilötiedot, jotka luovutat (nimi, osoite jne.) – ovat tavallisesti osa E-klubimme jäsenyyden luontia tai rekisteröit tähtäimen takuuta varten, tai jos osallistut käynnissä olevaan kilpailuun, ja tietoja tullaan käyttämään takuuasiassa tai yhteydenottoon, mikäli olet voittanut kilpailussa.

Tietoja tullaan myös käyttämään tehdäksemme verkkosivujemme käytöstä henkilökohtaisempaa.

Kuinka poistan tietoni?

Jos haluat lopettaa uutiskirjeemme tilauksen, tilauksen perumislinkki löytyy jokaisen uutiskirjeemme lopusta. 

Mikäli haluat poistaa E-klubitilisi, ota yhteyttä meihin osoitteeseen info@lafayette.se.

Evästeet

Lafayette.se käyttää evästeitä, jotka tallentavat pieniä määriä tietoa tietokoneellesi, vierailet verkkosivullamme. 

Evästeet eivät sisällä mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta eikä niitä tämän vuoksi voida käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseesi. Kuitenkin, evästeet kertovat meille, mistä toiminnoista pidät eniten. Näin evästeet antavat meille mahdollisuuden sovittaa sisältöämme sinun mieltymyksiesi mukaan.

Voit itse valita, hyväksytkö vai kieltäydytkö evästeistä muuttamalla asetuksia selaimessasi. Verkkosivumme toimii, vaikka estäisitkin selaimen evästetoiminnon. Kuitenkin, jos estät toiminnon, jotkin kehittyneet ja sovitetut toiminnot eivät tule olemaan käytössäsi.

Tekijänoikeus

Näiden verkkosivujen sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattu ja kuuluu Lafayette Radio AB:lle.

Päivitykset tietosuojakäytäntöömme

Päivitämme tätä käytäntöä toisinaan tarvittaessa suojataksemme käyttäjiämme ja sopeutuaksemme muuttuvaan ympäristöön. Tietosuojakäytännömme päivitysten katsotaan astuvan voimaan alkaen julkaisupäivästä verkkosivuillamme, ellemme ilmoita jotakin muuta.

Suosittelemme, että luet tietosuojakäytännömme läpi vieraillessasi verkkosivuillamme ja että näin tunnet ajantasaisen käytännön.

Vastuuvapauslausekkeet

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä toisille verkkosivustoille. Vaikka pyrimmekin linkittämään vain tasokkaille verkkosivuille, jotka laillamme kunnioittavat yksityisyyttä, irtisanoudumme vastuusta näiden verkkosivustojen sisällöistä tai yksityisyydensuojakäytännöistä.

Ota yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä henkilötietoihisi tai tietosuojakäytäntöömme liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen:

info@lafayette.se

Yksityisyydensuojakäytäntö

Huolehdimme henkilötietohinne liittyvää turvallisuutta mitä suurimmalla kunnioituksella ja hienotunteisuudella. Tällä sivulla kuvailemme kuinka tiedon keruu ja käyttö verkkosivuillamme tapahtuu vallitsevien lakien ja GDPR-asetuksen (General Data Protection Regulation) mukaan.

Mitä tietoja säilytämme ja kuinka kauan?

Tiedot, jotka säilytämme ovat ne kentät, jotka kukin lähetetty lomake sisältää. Säilytämme tietoja niin kauan kuin se on tarpeellista käsittelyn tavoitteiden kannalta Henkilötietojen keruumme perustuu suostumukseen.

Mikä on tavoitteemme henkilötietojesi keruussa?

Keräämme tietoja ottaaksemme yhteyttä, perustaaksemme ja / tai säilyttääksemme liikesuhteen.

Pyydä nähtäväksi, muuta tai poista säilytettyä tietoa

Sinulla on oikeus pyytää itsellesi tallentamiamme henkilötietoja kerran vuodessa. Tehdäksesi tämän ota yhteyttä henkilötietovastaavaan. Henkilötietovastaavan yhteystiedot löytyvät hieman alempaa tältä sivulta. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista tai poistoa koska tahansa.

Suostumus

Sinulla on oikeus perua suostumus henkilötietojesi käyttöön milloin tahansa ottamalla yhteyttä henkilötietovastaavaan. Jos katsot, että olemme käsitelleet henkilötietojasi sellaisella tavalla, joka on vastoin antamaamme asetusta, sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. 

Yhteystiedot

Nimi: Lafayette AB
Puhelin: 031 – 84 04 30
Sähköposti: info@lafayette.se

Lafayette AB

Yhteisötunnus: 556074-0267
Artillerigatan 25
415 03 Göteborg

#Text# Läs mer om cookies och vår integritetspolicy